ja czytałem kiedys na interi ze policja zakupiła okolo 20 meganek F1 225 km
[O2] jak zdobyć pin immo
Zwiń
X
-
[O2] jak zdobyć pin immo
Witam!
Po przeczytaniu tysięcy postów na róznych forach stwierdziłem że nie ma chetnych osób które by powiedziły jak odczytać pin immo z własnego samochodu.
Ja mam octavie2 2004r, posiadam vag can+k vagtacho i wiem że przy pomocy tego odczytam ten pin tylko nie wiem gdzie on sie znajduje.
Proszę pomóżcie mi bo naprawdę nie wiem co to za jakieśś śmieszne tajemnice.
Rozumiem że ktoś tez może kiedyś spędził kilkadziesiąt godzin nad tym żeby sie dowiedzieć ale ja mam juz dość szukania bo wiem że nie znajdę.
Jeśli ktoś bedzie mi chciał pomóc to mi pomoże.
Chciałbym zaadaptować nowy klucz i nie mam tego nr immo na przywieszce niestety.
PROSZĘ POMÓŻCIE
-
-
osobiście uważam, że poruszanie takich tematów na forum nie jest właściwe
Zamieszczone przez truskawaaposiadam vag can+k vagtacho i wiem że przy pomocy tego odczytam ten pin tylko nie wiem gdzie on sie znajdujeprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyposzukaj w immo skoro masz cały sprzętZamieszczone przez piotrek_gdyosobiście uważam, że poruszanie takich tematów na forum nie jest właściwe
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez truskawaanie chciałbym się bawić w "zgadywanki"
a serio- ja bym sie udał do kogoś kto "zawodowo" zajmuje sie licznikami i immo czyli do dobrego warsztatu elektronicznego np do Boscha
oni bez problemu ci zczytają immoprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
do zaczytania pinu z O2 z 2004 powinien Ci wystarczyć kabel Vag-K+Can (taki z allegro za 150 do 200 PLN) i program VagCan Commander i oprogramowanie VAG-CAN Commander 1.4 (lub wyższe, mogę ci wysłać wersje które mam) i tam po uruchomieniu i wybraniu grupy 7(kombi) podświetla się klawisz Instrument/Immbilizer naciskasz, wybierasz pojazd skoda Octavia II i wciskasz Read Security Access Code odczyt może trwać nawet do 5 minut.
Co do zaprogramowania nowego klucza (z odczytanym pinem)w immo to używałem VCDS-a nie VagCommandera więc ci nie pomogę.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rrysiobrongo, a robiłeś ten odczyt u siebie? I działało wszystko?
Pytam bo gość w Viakenie nie potrafił mi powiedzieć czy w O2 jest to możliwe.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rrysioZamieszczone przez truskawaajak odczytać pin immo z własnego samochodu.
Odczyt kosztuje ok. 120PLN.
Komentarz
-
Komentarz